Szukamy osoby na stanowisko asystenta/asystentki fundraisera

Fundacja Świętego Mikołaja szuka do swojego zespołu asystenta/asystentki fundraisera.

Praca asystenta polegać będzie na wsparciu fundraisera fundacji w jego codziennych obowiązkach: kontakcie z darczyńcami indywidualnymi, współpracy z firmami, pisaniu wniosków o dofinansowanie projektów do instytucji publicznych, obsłudze strony internetowej i mediów społecznościowych fundacji.

Miejsce pracy: Warszawa, ul. Koszykowa 24 lok. 7
Forma zatrudnienia: umowa o pracę lub umowa zlecenie

KLIKNIJ i dowiedz się więcej

Na sprawy polityczne patrzymy z perspektywy spraw ostatecznych. Tworzymy ogólnopolskie środowisko skupiające intelektualistów, naukowców, publicystów, młodzież akademicką i artystów o poglądach konserwatywno-liberalnych. Prowadzimy codziennie aktualizowany portal, wydajemy tygodnik, rocznik, książki najwybitniejszych filozofów i myślicieli. Prowadzimy projekty naukowe i kulturalne. Jesteśmy współzałożycielami Instytutu Kultury św. Jana Pawła II na rzymskim uniwersytecie Angelicum. Zostań Mecenasem Teologii Politycznej. Kliknij TUTAJ lub przekaż darowiznę na konto Fundacji Świętego Mikołaja o numerze 64 2130 0004 2001 0299 9993 0001 z dopiskiem: darowizna Teologia Polityczna.

Wydaj z nami

Wesprzyj pierwsze polskie wydanie książki Rémiego Brague’a „Królestwo człowieka”
Argumentacja Rémiego Brague’a jest bezlitośnie logiczna i trafna – prof. Remigiusz Forycki
Brakuje
100 zł
500 zł
1000 zł
Wpłać darowiznę

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o nowościach, aktualnych promocjach
oraz inne istotne wiadomości z życia Teologii Politycznej - dodaj swój adres e-mail.